RockStation

Roll Out! - új divideD dalszöveges videó a készülő lemezhez

2019. október 24. - sunthatneversets

divided_2019.jpg

Megjelent a divideD új dalszöveges videója, amely egyben a készülő második nagylemez első előzetese is. Aki járt a nyári divided bulikon, már kiszúrhatta, hogy rohamléptekben frissül az élő műsor, és kerülnek be sorra az új dalok. A Hang-Súly Hungarian Metal Awardson a 2017-es év bemutatkozó lemezének megszavazott Modulus utódján az eddig is eklektikus, fogós zenét újabb irányokba fogja kiterjeszteni a zenekar, ennek első példája a Roll Out! című dal, amihez az énekes Belmont készített egy animált szöveges videót.

A zenekar bekerült a Lángoló Gitárok által tető alá hozott Rocktóber tehetségkutató döntőjébe, ami október 24-én lesz a Hard Rock Caféban Budapesten. A zenekar legközelebbi önálló koncertje október 31-én lesz Budapesten a Backstage Pubban, az Archaic társaságában, november 25-én pedig a power metal legendákból álló The Three Tremors vendégeként lépnek fel a Dürer Kertben, találkozzunk a koncerteken!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7315258628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum