RockStation

Bad Things - Csakis az Amazonon megjelenő dal debütált a Lacuna Coiltól

2019. október 26. - theshattered

lacuna-coil2018.jpgA hónap elején, egész pontosan alig két hete volt, hogy megjelent a Lacuna Coil új nagylemeze, a Black Anima, ami valljuk be, nem volt valami régen. A csapat viszont még így is rendelkezett rejtett tartalékkal, olyannyira, hogy volt kapacitás egy Amazon-exkluzív dalt kiadni, mely a Bad Things címet kapta a keresztségben - mindezt a közelgő Halloween jegyében.

Andrea Ferro: "Jön az év legfélelmetesebb időszaka, a varázslatos éjszaka, amikor a tököket a Hold fénye világítja meg. A Halloween a nyár végeként és a tél elejeként ismert, egy olyan időszak, amit a sötétséggel és a hűvös idővel kötünk össze. Úgy döntöttünk, hogy egy tematikában idepasszoló dallal, a Bad Thingszel ünnepeljük meg azt, hogy mi vagyunk az első olasz zenekar, aki egy Amazon Original dalt adhat ki. A dalnak egy olyan egyedi horrorhangulata van, ami tökéletesen passzol október utolsó napjához, amikor az élők és a holtak közötti határvonalak elmosódnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515262598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum