RockStation

Közel három mázsányi marihuánát találtak a Walls Of Jericho dobosánál

2019. október 28. - theshattered

jericho_weed.jpgKicsit több, mint 287 kilogrammnyi füvet és további közel tizenhét kilónyi BHO-t találtak Dustin Schoenhofernél, a Walls Of Jericho dobosánál (korábban a Bury Your Dead és a Vision Of Disorder soraiban is megfordult). A zenekarban 2004 óta játszó Schoenhofert egy közúti ellenőrzésnél, közlekedési szabálysértés miatt fülelték le, amikor már szag alapján is megtalálták a már említett, nem kis pakk tudatmódosítót.

A lefülelt dobos állítólag semmit sem tudott a kocsijában felhalmozott cuccról, Adam Miller, az őt lekapcsoló rendőr a következőt nyilatkozta: "A sofőr azt állította, hogy Ohioba tart a járművel, viszont nem tudta, hogy marihuána van a raktéren."

Schoenhofer a Klamath Megyei Börtön vendégszeretetét élvezi egy sor, természetesen az esethez köthető vádpont miatt. Innen röpke 45000 dollár óvadék ellenében távozhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7115267876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum