RockStation

Szevasztok, parasztok! - Jön a Stone Sour első hivatalos koncertlemeze

2019. november 07. - theshattered

0stonesour2018_16_eredmeny.jpgIgaz, a Slipknot beindulása miatt parkolópályára kényszerült a Stone Sour, viszont az illetékesek megoldják, hogy ne kerüljön ki a látótérből a Corey Taylor vezette gárda. A tavalyelőtt Budapesten is megfordult csapat Hello, You Bastards: Live In Reno címen december 13-án adja majd ki a 2018 októberében rögzített tizenhat számos koncertanyagát, melyhez borító, dallista és az Absolute Zero felvétele már szabadon csócsálható lett.

Fontos adalékinfó, a felvétel egy 2500 darabra limitált, 180 grammos vinly kiadásban is elérhető lesz, melyhez egy poszter, backstage pass, pengető, dedikált setlist és letöltőkód is jár majd.

stonesourhellobastards.jpg

01. YSIF
02. Taipei Person / Allah Tea
03. Do Me A Favor
04. Knievel Has Landed
05. Whiplash Pants
06. Absolute Zero
07. Bother
08. Tired
09. Rose Red Violent Blue
10. 30/30-150
11. Get Inside
12. Reborn
13. Song #3
14. Through Glass
15. Made Of Scars
16. Fabuless

Josh Rand: "Nagy örömmel jelentem be az első hivatalos Stone Sour koncertfelvétel megjelenését. A renoi buli teljes felvételét tartalmazza, tokkal-vonóval, ahogy 2018. október 5-én lement. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy teljes egészében az élő anyagot halljátok majd, semmi rájátszás nincs! Nem tökéletes album, de mi sem vagyunk azok. Mint gyűjtőnek, nagyon fontos volt számomra, hogy a limitált kiadás különleges legyen. 180 grammos vinylre nyomtuk, hogy a lehető legjobb hangminőséget adjuk nektek át, ez 2500 darabra limitálva jelenik meg. Remélem, legalább annyira fogjátok élvezni, mint amennyire mi élveztük játszani."

A többféle kiadásban, azaz CD-n, a már említett vinylen és digitálian is megjelenő alkotás a csapat első hivatalos koncertanyaga lesz, ha a Come (What)ever May bónuszaként megjelent orosz bulit nem számoljuk .

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3315294324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum