RockStation

Új lemezt ígér jövő májusi koncertjére Joe Satriani

2019. november 18. - sunthatneversets

joe_satriani_02_photo_credit_joseph_cultice_small.jpg

Joe Satriani a napokban tette közzé jövő áprilisban induló turnéjának első állomásait, melyek között a budapesti Barba Negra Track is szerepel, ahol május 8-án játszik a G3 gitárosturné alapítójaként és a Chickenfoot tagjaként is ismert, négy évtizede éve aktív amerikai zenész. Satriani több mint 10 millió lemezt adott el világszerte, szólóalbumai közül pedig kettő platina és négy aranylemez státuszt ért el.

A turné előtt, áprilisban jelenik meg Joe legújabb lemeze, mely a koncert programjában is hangsúlyos szerepet kap, de persze a régi klasszikusok sem maradnak el: számíthatunk olyan dalokra, mint a Surfing With The Alien, a Cherry Blossoms, az Always with Me, Always with You és a Flying In A Blue Dream.

A koncerteken Kenny Aronoff (John Fogerty) dobos, Bryan Beller (Aristocrats) basszusgitáros és Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc) billentyűs lép majd színpadra Joe oldalán.

További információk a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4115308550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum