RockStation

Kirk Windsteinnel közös dalt adott ki Jamey Jasta

2019. november 22. - theshattered

jamey-jasta.jpgDecember 13-án új szólólemezt ad ki a Hatebreed frontembere, Jamey Jasta. A vendégekkel csurig telített The Lost Chapters, Volume 2-ről a Matt Heafyvel és a Killswitch Engage énekesével, Jesse Leach-csel közös nóták után most a Crowbar-vezérrel, Kirk Windsteinnel felvett nótát, a Spilled Blood Never Driest tette közkinccsé, ez lentebb, a két másik tétellel közösen le is csekkolható.

A korongon a következő arcok teszik majd tiszteletüket: Jesse Leach (Killswitch Engage), Matt Heafy (Trivium), George “Corpsegrinder” Fisher (Cannibal Corpse), Max Cavalera (Soulfly), Howard Jones (Light the Torch), Tommy Victor (Prong), Billy Graziadei (Biohazard), Phil Rind (Sacred Reich), Téglás Zoli (Ignite), és Frankie Palmeri (Emmure).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3815318818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum