RockStation

Új lemezen dolgozik a Meshuggah!

2019. december 02. - theshattered

0meshuggah20019_06_eredmeny.jpgAz interneten most keresztbe-kasul jár a hír, miszerint a Meshuggah éppen a stúdióban dolgozik, természetesen a következő nagylemez felvételein. Az egész alapja a csapat gitárosának, Marten Hagstömnek még májusban adott egy interjúja, mely alapján a ráérő rajongók kiszámolták: most van az az időszak, amikor már rögzül a friss büntetés.

A májusi interjú ide vonatkozó részletei így hangzanak:

"Megcsináljuk az USA-kört, most még körülbelül két hét van belőle. Chicagoban, a Chicago Open Airen fogjuk befejezni. Fincsi lesz! Aztán van néhány hét pihenő, egy augusztusi fesztiválkör Európában, aztán le is tudjuk ezt az albumkört. Aztán jön a dalírás!"

A dalírási folyamatról:

"(Tomas és Dick) éppen javában dolgoznak egy stockholmi stúdióban, én pedig északon pihenek. Azt jelenti, hogy ülök otthon és dolgozok a részeimen. Oda-vissza küldözgetjük az ötleteket, aztán elmegyek majd Stockholmba, hogy összerakjuk, amink van. Korai még bármit is mondani. Minden folyamatnak megvan a maga menete, sosem lehet tudni, mi lesz belőle."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2915334186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum