RockStation

Februárban jön a Demons & Wizards új albuma

2019. december 04. - theshattered

demonswizardsdec2019_638.jpgA jövő év elején lát napvilágot az Iced Earth-vezér, Jon Schaffer és a Blind Guardian énekes, Hansi Kürsch közös csapatának, a Demons & Wizardsnak új nagylemeze, a III. a február 21-én megjelenő album tizenöt év után az első lesz, ami ezen név alatt jelenik meg, borító és dallista már van a pakkhoz.

demonswizardsiii.jpg

01. Diabolic
02. Invincible
03. Wolves In Winter
04. Final Warning
05. Timeless Spirit
06. Dark Side Of Her Majesty
07. Midas Disease
08. New Dawn
09. Universal Truth
10. Split
11. Children Of Cain

Jon Schaffer: "Nagyon izgatott vagyok, hogy ennyi év után egy új Demons & Wizards lemezt adhatunk ki. Úgy érzem, valami nagyon különlegessel álltunk elő, nagyon várom már, hogy mit gondolnak róla a rajongóink. Büszke vagyok erre a lemezre. Ez egy nagy adagokban kiadott kaland lesz!"

Hansi Kürsch: "2019 úgy általában is izgalmas év volt a Demons & Wizard életében. Nagyon sok dolgot értünk el. Sokat! A harmadik lemez határozottan a karrierünk csúcsa. Jegyezzétek meg ezeket a szavakat, imádni fogjátok ezt az albumot!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015337544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum