RockStation

Új lemezre készül a Scorpions!

2019. december 04. - theshattered

scorpions_2019.jpg2015 után ismét visszatér a stúdióba, hogy felvegye az új nagylemezének anyagát a Scorpions. A pár hete Budapesten is megfordult német legendák egy egész konkrét időtáblával rendelkeznek, ha minden igaz, a jövő év végén már mindenki hallhatja a friss termést.

Matthias Jabs: "Összeraktunk néhány ötletet, mielőtt turnéra mentünk volna a nyáron. A turnékon mindig nehézkes bármilyen ötlettel előállni. Az ihlet ott van, de hogy tényleg ki tudd adni magadból, az már egy másik történet, főleg, amikor minden nap utazol. Vannak már dalaink, körülbelül azt hiszem, tíz, de még többet kell írni, amikor befejeztük a turnét. Aztán felkészülni a próbákra, felvételekre, amik az új-zélandi és a néhány ázsiai bulik után lesznek. Március elején kerülünk újra szem elé. Már tudjuk, hogy Greg Fidelmannal fogunk dolgozni, aki a Metallica és a Slipknot és mások mellett is ott volt, nagyszerű srác. Már meglátogatott minket a stúdiónkban, Hannoverben. Az a terv, hogy július elsejéig felvesszük az anyagot, aztán egy hónapig Las Vegasban fogunk játszani. Ezalatt pedig meg tudjuk csinálni a végső simításokat, vagy a keverést. A lemez meg valamikor 2020 őszén fog kijönni. Aztán természetesen ismét útrakelünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9715337574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum