RockStation

Koncertek a blastbeat, dbeat és a tukatuka szerelmeseinek

2019. december 06. - sunthatneversets

sixscore.jpg

Az év utolsó tukker buliján a blastbeat, dbeat és a tukatuka szerelmeseinek fognak kedvezni a körülmények, hiszen újból eljön hozzánk a grindcore pionír Six-Score és a crustpunk Indoctrinate Ausztriából, ezúttal egy közös mini turné keretein belül, hogy legyalulják ebben az évben még utoljára az Auróra klubját.

A több, mint 10 éves linzi / bécsi grindcore trió legutoljára 2016-ban jelentkezett a Lebensräume című lemezükkel, ami az egyik legkiforrottabb és leggyilkosabb Six-Score anyag. Tavaly egy singlet jelentettek meg Nullwert néven, ami remélhetőleg egy új lemezt kíván felvezetni a közeljövőben. Legutoljára 2015-ben pusztítottak a Dürerben az Arson Project oldalán.

Az Indoctrinate tavaly Szeptemberben nézett el hozzánk. Azon az estén a Boak mellett végeztek tisztességes iparosmunkát a Dürer kistermében. A bécsi zenekar remekül ötvözi a crust / metal / hardcore elemeit, amit egy igazán dühös, és energikus előadásmódban tálalnak elénk. Intenzitásban náluk sem lesz hiány. Ebben az évben egy 2 számos anyaggal (Failbringer) rukkoltak elő, amin a crust hatások mellett nem kevés disszonáns, tördelt téma üti fel a fejét.

Hazai részről sem piskóta a felhozatal: A januári Rotten Sound bulin is fellépő Mass Reaction ezen az estén is arcodba fogja tolni sallangmentes d-beat / crustját. Az est másik hazai supportja pedig az On Graves lesz, akik zsenin ötvözik a sludge riffeket a post és a black metal legjobb pillanataival.

A koncertekről tovább infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr715340488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum