RockStation

Megjelent az EiLEMA zenekar első EP-je

2019. december 06. - sunthatneversets

eilema_press_2019_4.jpg

Megjelent az EiLEMA zenekar első EP-je, Take Wing címmel. Jó hír ez talán azoknak is, akik szerették a 90-es évek rockzenéjét.

"Szabó Dávid barátunk a Slowmeshből rhythm’n’grunge-nak nevezte el azt, amit csinálunk és ez annyira megtetszett, hogy rajtunk maradt." - mondja a zenekar

Ugyanis a zene ízig-vérig 90-es évek, grunge-os befelé fordulás és depresszió, rockos,néha már punkos alapokkal. A zenekar még 2016 végén alakult Amáliák néven. 2018-ban kiadtak egy 3 számos digitális EP-t Patchwork címen. 2019-ben aztán változott a felállás és nevet is változtattak, év végén pedig felvettek még 3 dalt. A felvételek Botlik Mátyás vezetésével a GrenmaStúdióban készültek. Az artworköt Jakab Péter (KlinikLabel, Jazzékiel) készítette. Aki szerette a 90-es éveket, az tegyen egy próbát! Élőben legközelebb március végén találkozhattok a zenekarral a Dürerben, további infok később a Facebook oldalukon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2915340472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum