RockStation

Apokaliptikus epikusság - Új klipet adott ki a Lorna Shore!

2019. december 08. - theshattered

lornashore2019.jpgNem apróban játszik a deathcore vonalon büntető Lorna Shore! A csapat egy közel hét perces nótát pakolt ki a január 31-én megjelenő, Immortal című korongjáról, nem mást, mint a címadó tételt. A komoly hosszal és súllyal összerakott nóta és filmje az alábbi, ha esetleg élőben is szeretnétek megfülelni a csapatot, március 25-én a Dürer Kertben meg is tehetitek!

"Az Immortal egy pontos lenyomata annak, hogy hová is fejlődött a csapat. Ez volt az utolsó dal, amit megírtunk az albumra, egyben ezt volt a legnagyobb kihívás összerakni. Kiválóan megmutatja a zenekar éretségét és a komfortzónák kívülre való terjeszkedés akaratát. Elkalandoztunk attól, amit általában csinálnánk egy dalban, amit megszoktunk. Ez a dal megmutatja, kik is vagyunk és hová is tart a csapat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415342058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum