RockStation

Jay Weinberg hokimaszkja több, mint menő!

2019. december 26. - theshattered

slipknot-cover-header_2019.jpgJay Weinberg hiába zenél a Slipknotban, ami az egyik legjobban menő metalzenekar, azért ő is érzi: nem árt valami hobbit is felkapni a zakatoló zenei vállalkozás mellé. A már két albumciklus óta az iowai kilencessel nyomuló, jövőre velük Budapestre is benéző Weinberg például a hokit vette fel újra, melyhez egy speckó, a Slipknotban is használt maszkjára is erősen utaló sisakot készíttetett.

"Van egy barátom, aki egy helyi gitárüzletet üzemeltet, ő mondta nekem, hogy indítani kellene egy csapatot, így jött létre az East Side Hellhounds. Minden nap, már reggel hattól lent voltunk a jégen és hokiztunk, próbáltuk megint összerakni a tudásunkat, mert egy ideje már abbahagytam ezt a sportot."

A fent is látható maszkról: "Mihelyst megvettem a védőfelszerelésemet, rögtön jött a gondolat: Ha már egyszer egy olyan zenekarban játszok, ahol maszkot viselek, nehogy már ne legyen a védősisakom is egy Slipknot-maszk! Felvettem a kapcsolatot egy nagyon tehetséges, Dave Fried névre hallgató sráccal a Friedesignstól, aki megfestette a nekem a fejvédőt."

Jay Weinberg Slipknotban használt, We Are Not Your Kind érás maszkja, ha valaki nem ismerné, az alábbi:

1_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4115363256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum