RockStation

Megérkezett az első Stone Sour-ritkaság!

2020. január 02. - theshattered

ss2018.jpgAhogy megígérte, ki is adta az év első ritkaságát a Stone Sour. A Corey Taylor-vezette, a Slipknot miatt pihenőpályára rakott zenekar az első lemezük nyitódalának, a Get Insidenak demó verzióját tette elérhetővé, mellé némi visszaemlékezés is járt az azóta már elég rendesen átalakult felállású csapat gitárosától, Josh Randtől. A zenekar a majdan érkező ritkaságokból az év folyamán egy lemez is ki fog adni, azonban erről egyelőre semmilyen konkrét infó nincs.

Josh Rand: "2000. január 1. Az új évezred első napja. Egy hazai pályás koncertje volt a Slipknotnak és ahogy vártuk az aznapi koncertre indulást, Corey és én ültünk a nagymamája, Thelma házában, mutoggattuk egymásnak a dalainkat, amelyeken dolgoztunk éppen. Ezek olyan dalok voltak, amelyeket a Slipknoton kívül írt, olyan témák, amiket én vettem fel neki egy négysávos magnón. Ahogy hallgattuk a dalokat, eldöntöttük, hogy Des Moinesban az SR Studiosban felvesszük őket, amikor ő épp nem fog turnézni. Ezek a sessionök kitöltötték a kövektező évet, ebből lett a Project X/SuperEgo demó. Ennek a sessionnek a legtöbb dala felkerült az első Stone Sour-lemezre is. A cél az volt, hogy ne legyen semmilyen zenei határ, hogy csak zenéljünk, mindenféle elvárás nélkül. Itt van a Get Inside első verziója, a dal, amely mindent elindított!"

A nóta albumverziója és videója így fest:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1215384438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum