RockStation

Egy darabig még nem lesznek új Faith No More dalok

2020. január 03. - theshattered

faith-no-more-promo-2019.jpgHabár az év végén felröppent a hír, hogy az idén Európa-turnéra induló Faith No More esetleg új lemezre készül, Roddy Bottum lehűtötte a kedélyeket: erről szó sincs! A billentyűs szerint semmilyen tervek nincsenek friss tételek felvételére, egyelőre pont elég, ha az eddigi örökséget kapják elő a kalap alól.

"Tudod, nincsenek tervek most új zene felvételére. Nincsen egyáltalán terv. Szerintem mindannyian abban a korban, az életünk azon szakaszában vagyunk, ahol visszatekinteni az eddigi dolgainkra egy teljesen jóleső érzés. Szuper büszke vagyok arra, amit letettünk az asztalra, jobban mint valaha is voltam. Pár évvel ezelőtt biztos kellemetlenül éreztem volna magamat, hogy előnyt szerzünk abból, hogy megyünk és régi dalokat játszunk az embereknek, de valamilyen okból most ezt teljesen máshogy gondolom. Szerintem az örökségünk a világ jelenlegi helyzetében magáért beszél. Frissítő és megfelelően provokatív érzés, kiállunk megint az emberek elé. Jó példa az excentrikus balolaliságra, ha úgy tetszik."

Az eredeti, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2815390842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum