RockStation

Törölte az ázsiai turnéját a Lorna Shore

Vélhetően az album megjelenése is elodázódik

2020. január 03. - theshattered

lornashore2019.jpgKarácsony előtt kicsivel jött a hír, hogy elválnak a Lorna Shore és az énekesük, CJ McCreery útjai. A nem túl szép sztori az énekes érzelmi és fizikális zaklatási ügyeihez és rasszista megnyilvánulásai miatt indult el, melyben az egyik legizgalmasabb kanyar: január végén jött volna az új nagylemez és akkor még ott volt a Magyarországot is érintő turné kérdése. Most ezek ügyében is fejlemény van: a korong megjelenését vélhetően az új énekes leszerződtetéséig elodázzák (valószínűleg nem CJ énekével adják majd ki azt, de erről hivatalos infó még nincs), a turné ázsiai körét pedig elhalasztották - igaz, ez utóbbit állítólag vízumügyek miatt.

"ÁZSIA:

Mélységes elkeseredéssel kell hírül adnunk, hogy NEM tudjuk az erre a hónapra lekötött koncertjeinket megtartani. Mi és a szervezők is mindent megtettünk, hogy létrejöjjön a turné, de sajnos nem tudtunk mit tenni.

Megígérjük, hogy hamarosan visszatérünk! Szeretünk titeket és sajnáljuk, hogy nem találkozunk.

Frissítés: mindenkinek, aki az új lemezről / a jövőről kérdez minket: mihelyst mi meg fogjuk tudni, mi lesz, ti is meg fogjátok tudni. Már folynak a megbeszélések, de egyelőre semmit sem mondhatunk.

Kérünk titeket, hogy legyetek türelemmel.

Hamarosan minden megoldódik."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5415390866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum