RockStation

Új dalokon dolgozik a Red Hot Chili Peppers!

2020. január 08. - theshattered

redhotchilipeppers1.jpgKörülbelül egy hónapja robbant a hírbomba: visszatért a Red Hot Chili Peppersbe a csapatba a klasszikus lemezein (Blood Sugar Sex Magic, Californication, By The Way, Stadium Arcadium) pengető gitáros, John Frusciante. Az ő helyére lépett Josh Klinghoffert váltó veterán tíz év után újra fedélzetre kerülésével indultak is a pletykák az új zenével kapcsolatban, melynek készültét Chad Smith, az RHCP dobosa meg is erősített.

"Szigorú utasításokat kaptam erre az interjúra: NE BESZÉLJEK A ZENEKARRÓL! De igen, John visszatért a zenekarba, ezt mindenki tudja. Izgatottak vagyunk. A fesztiválkoncertek vannak csak lekötve eddig. Egyelőre most leginkább az új dalokra és az új lemez megírására koncentrálunk. Mindannyian igazán izgatottak vagyunk az új zene miatt!"

Az eredeti interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7315399664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum