RockStation

A régi énekesével vett fel új dalt a Volumes

2020. január 31. - theshattered

volumes-2020.jpgVisszatért a Volumes soraiba a 2015-ben távozott Michael Barr, aki az időközben távozott alapító vokalista, Gus Farias helyét vette át. A csapat ennek örömére rögtön fel is vett el dalt, a Holywatert, melyet már be is dobtak mindenki nagy örömére!

"A Holywater egy teljesen új fejezet. Megszabadultunk minden, a helyzetből és a környezetből adódó rossz hangulattól. Most pont itt volt ennek az ideje. Természetesen az egy bizonyos látásmódra való visszatérésemről szól, de arról is, hogy mi mindannyian egy egységként térünk vissza. Egy igazi művészeti alkotást akartunk csinálni. Ez egy ízelítő abból, hogy közösen mire vagyunk képesek. Ez a zenekar életének következő korszaka, így megkapjátok a 'szenteltvizet'. Ez minden, ami a Volumes 2020-ban lenni szeretne."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4315448174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum