RockStation

Hamarosan érkezik a friss The Black Dahlia Murder-korong!

2020. január 31. - theshattered

tbdm_1.jpgVégre-valahára új nagylemezzel jelentkezik a cséphadaró muzsikát játszó The Black Dahlia Murder. A legutóbb három éve nagylemezt kiadott csapat áprilisban dobja majd be a közösbe a legfrissebb termést, a konkrét részletek februárban érkeznek.

Trevor Strnad: "A lemez áprilisban jön majd ki, az első ízelítője a következő hónap elején érkezik, az első dal, a borító és a cím, meg minden ilyesmi bejelentésével. Nagyon izgatott vagyok miatta, régóta vártunk már erre. Még májusban vettem fel az énekeket, szóval már majdnem egy év lesz mire végre napvilágot lát. Jó sok időnk volt agyalni rajta, az az igazság.

Korábban általában két év telt el és jön a nagylemez. De úgy néz ki, most egyszerűen nagyobb az igény mostanában a zenekarra, egy évvel többet turnézhattunk a Nightbringersszel. Ami tök jó érzés! Szerintem az emberek kicsit fenntartással kezeltek minket, mert nem adtunk ki lemezt a páratlan évben, de idén végre megjelenik... Vállaljuk a kockázatot! Nem tudom, hogy el vagyunk-e átkozva, vagy nem. A lemez... Az emberek nagyon izgatottak voltak miatta, így tovább tudtunk turnézni. Amíg van igény, mi megpróbálunk megfelelni neki!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3915448140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum