RockStation

Üsd ki! - Itt egy K.O. az Actiontől!

DALPREMIER!

2020. február 03. - sunthatneversets

action_ebredo_ero_01.jpg

A tavaly év végén doboscserén átesett Action zenekar új dallal jelentkezett, egyúttal egy kicsit más arcát is felvillantja, mint eddig. Felesleges lenne tagadni, hogy Sümeghi Tamás érkezésével friss lendület is érkezett a csapatba, akik már elkezdtek dolgozni a legutóbbi, Ébredő Erő címmel megjelent lemez folyatásán. Ennek első szelete és egyben az új felállás első közös dala, az Üsd ki!

"A dal egy velős, már-már thrashes darab, igazi zúzda! Forgattunk hozzá egy studio session videót, amit a Szent György Informatikai és Hangmester Iskola stúdiójában készítettünk el, az ő segítségükkel, amit ezúton is köszönünk! A Sümeghi-Egyházi ritmusszekció már Szekeres Tamásnál is bizonyított anno, ez a lendület pedig a csapat élő teljesítményében is érezhető az utóbbi időben!" - nyilatkozta a zenekar.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5115449678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum