RockStation

Hollow - Itt az 'új' Static-X első dala

2020. február 07. - theshattered

static_x_2019.jpgVégre teljes dalt is mutatott a nyáron Budapestre látogató Static-X. A Wayne Static helyén értelemszerűen egy másik frontemberrel, nemes egyszerűséggel csak Xer0-nak hívott arccal nyomuló csapat a Hollow című tétellel (melyen még Static éneke hallható) mutatja be, mégis mire kell majd számítani a május 29-én megjelenő Projekt Regenerationön.

Tony Campos: "Ez a dal eredetileg a Start A War albumra készült demó volt, ami sosem készült el. Wayne és én sosem éreztük, hogy az eredeti demón összeállt volna a dal. Az énekek nagyszerűek voltak, de az akkori zenék egy része egy kicsit kísérleti volt. Ez az oka annak, hogy ezeknek a daloknak egy része sosem került fel valamelyik korábbi Static-X albumra, de egyáltalán nem Wayne énekén múlt. A zenekar sok változáson esett át akkoriban és visszatekintve úgy éreztük, hogy eltávolodtunk az autentikus Static-X hangzástól, ami igazán meghatározott minket."

A Life Of Agonyval közös magyar buli Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5615463120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum