RockStation

A Napalm Recordshoz szerződött az Ektomorf

2020. február 19. - theshattered

ektomorf_napalm.jpg

Mintegy egy évtizedes, az AFM-mel való együttműködés után kiadót vált az Ektomorf. Az éppen új anyagon dolgozó csapat a Napalm Recordsnál fogja megjelentetni a soron következő anyago(ka)t.

Farkas Zotya: "Boldog és büszke vagyok, hogy mostantól a Napalm család részesei lehetünk. Egy új fejezet kezdődik el a karrieremben, ami egy következő szinten folytatódik majd a Napalm Records és a Napalm Events kombinációjával. A Napalm Records a legjobb kiadó, amit csak el tudok képzelni az új Ektomorf lemezhez, valamint arra, hogy velünk induljon el az új úton.
A Napalm Events is már rendesen megvetette a lábát, alig várom, hogy egy világkörüli turnéra menjünk az új albummal és hogy további országokba jussunk el. A múlt héten találkoztunk Berlinben a Napalm csapatával. Jót beszélgettünk és jól is éreztük magunkat. A Napalm Records és a Napalm Events kombinációja egyedülálló a szoros együttműködés miatt. Szuper motivált vagyok, már alig várom, hogy megkezdhessem velük a közös munkát. Egy új fejezet kezdődik!"

Markus Jakob, Napalm Records: "Örömmel üdvözöljük az Ektomorfot a Napalm családban, keményen dolgozunk majd mind az albumon, mind a fellépések terén! Zoltán ténylegesen is az egyik legkeményebben dolgozó metalzenész a színtéren, még saját magát is felülmúlta a következő albumon. Egy több korszakot átívelő thrash-alapműre számíthattok majd! Emeljük poharunkat a fényes és súlyos közös jövőre!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6315481648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum