RockStation

Korai Pink Floyd a Budapest Parkban!

2020. február 19. - theshattered

nickmasonbp.jpgBudapestre jön Nick Mason, a Pink Floyd dobosa. A harcedzett veterán és nem kevésbé jártas zenészekből álló csapata Nick Mason's Saucerful Of Secrets néven fog fellépni június 22-én, ahol az anyacsapat korai munkásságainak legjavából fognak meríteni egy nagy kanállal.

A hivatalos bejelentés így hangzik:

"A Pink Floyd a könnyűzene egyik legismertebb és legmeghatározóbb zenekara, akiknek hatása és fontossága vitathatatlan. Nick Mason a csapat indulása óta dobolt velük, sőt, nem csak alapítótag, de az egyetlen aki a Pink Floyd összes lemezén közreműködött. 2018-ban alapította meg a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets nevű zenekarát, akik a korai Pink Floyd szellemiségét idézik meg az Echoes elnevezésű turnén - mindebben pedig olyan neves tettestársai vannak, mint a Spandau Ballet énekese, Gary Kemp vagy éppen a basszusgitáros Guy Pratt, aki olyanokkal zenélt együtt, mint Madonna, Michael Jackson vagy Iggy Pop. A Pink Floyd kezdeti munkásságát bemutató szupergroup június 22-én a Parkban olyan dalokkal is készül, amiket élőben korábban sohasem hallhattunk a legendás zenekartól.
A jegyértékesítés február 21-én 11:00-kor indul!"

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515481206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum