RockStation

Visszatér Budapestre a Deathstars!

2020. február 20. - theshattered

0deathstars2014_02.jpgHat év kihagyást követően ismét a fővárosba jön a Deathstars. Az új lemezre készülő indusztriál/gothok a Dürer Kertben fognak rendet rakni, a koncertért október 2-án kéretik odalátogatni. A jegyek már kaphatók, további részletek hamarosan!

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el. A hivatalos bejelentés így fest:

Hat év után, újra az A38 Hajó szervezésében, ezúttal a Dürer Kert Nagytermében ad koncertet a Deathstars! A történelem ismétli önmagát: a zenekar legutóbb 2014-ben új lemezük tökéletesítése miatt tolta el turnéját, és tette fel annak állomásai közé városunkat. Ezúttal is hasonló a helyzet: négy év szünet után tavasszal indultak volna turnéra, de az új album csak nyár végén érkezik, így ősszel Budapest is felkerülhetett a célpontok közé. Nem számíthatunk így másra, mint egy 120 százalékosra gyúrt új lemezre a nyár végén, és egy grandiózus show-ra október elején, melynek élvezéséhez pont lesz elég idő betanulni az összes új refrént a korábbi dalok mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1815483020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum