RockStation

Papírszív - Új videóval jelentkezett a Dream Of Insomnia

2020. február 21. - sunthatneversets

dream_of_insomnia.jpg

A november 24-én debütált Lélekgyötrő című szám megjelenését követően egy újabb videoklippel jelentkezett a Dream Of Insomnia. Ezúttal a Papírszív című tételre készült videó.

"A felvételek és a háttér-munkálatok most is az Ellátótér Hangstúdióban és az Y Sound Stúdióban zajlottak, Kökényes Dániel és Brucker Bence segédletével. A videoklip elkészítésében Kiss Pete John-nal dolgoztunk együtt, neve ismerősen csenghet a hasonló stílusú zenekarok videoklipjeivel kapcsolatban. A helyszínt az Y Sound Stúdió biztosította számunkra. A klip stílusát tekintve eltér a megszokott, jól bevált image videoklipektől, mivel a felvételben nincs vágás - a stúdiós, próbatermi környezet szellemiségét előtérbe helyezve-, úgynevezett „one shot” stílusban forgattuk." - mondta a videóról a zenekar

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8615483998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum