RockStation

Tizennyolc perces dalt vett fel a Sumac

2020. február 22. - theshattered

sumac.jpgHamarosan új dallal jelentkezik a Sumac. A nagylemezzel legutóbb tavalyelőtt jelentkezett, tavaly Budapesten is megfordult, Russian Circles, Old Man Gloom és Baptists tagokat felvonultató csapat egy egész könnyed, tizennyolc perces játékidővel bíró tétellel igázza majd le a hallójáratokat - vagy annak egy részével. A szerzeményt a Sub Pop Singles Club sorozathoz vették fel, a kérdés csak az, hogy ezt a hosszt hogy sűrítik majd be a kislemezbe.

"Most fejeztünk be egy újabb adag felvételt az anacortesi The Unknownban. Ez a stúdió egy igazán különleges hely, ahol mi, mint zenekar a kedvenc felvételeinket készítettük. A hely, a tulaj, Nich, a város, az atmoszféra - minden csak elősegíti a nagyszerű élményt és a lehető legkielégítőbb eredményt. Már alig várjuk, hogy valamikor az év későbbi részén megoszthassuk veletek ennek a munkának az eredményét.

A session egy gyors, egynapos roham volt az új, tizennyolc perces dalunkon át, amit valahogy meg kell majd vagdosnunk, hogy ráférjen egy héthüvelykes, Sub Pop Records kislemez sorozatos discre. Az dal mindegyik része rendkívül fontos, de a formátum rövidsége miatt muszáj megtenni - ez az, amivel láthatóan mi is nehezen boldogulunk. Akárhogy is, köszönjünk Nichnek, a The Unknownnak, Luuknak, Nicknek, Evienek és Anacortesnek. Reméljük, hamarosan találkozunk! A zenekari fotó F. Coloccia műve."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7015485208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum