RockStation

Megjelent a Jigokü új EP-je

2020. február 24. - sunthatneversets

jigoku_promo3_b42diy_3.jpg

A Jigoküt Magony Gergely, Balogh Ádám és Kuczora Gábor alapította, miután előző bandájuk (Forbidden Noise) földbe állt. Kezdetben teljesen szobaprojekt volt, egy gitáron íródtak a számok, amiket az összejövetelek során rögzítettek házi körülmények között. /Fotó: Takács Borisz/

2019 elején két számot rögzített a zenekar a Ghostship Recordingsban Tóth Gábor (HARMED) vezetésével: a Third Cross és a Molten Glass áprilisban meg is jelent a digitális platformokon. Előbbi kapott egy videoklipet is. 2019 végén új énekes került a bandába, Az új énekest Antalfi Ádám személyében, aki már felénekelte a február 22-én megjelenő, HATE:SPEECH című EP dalait.

Ez az EP 4 számot tartalmaz, ezek közül az első (Inevitable) már kapott egy klipet. Ezt Takács Borisz (B42DIY) készítette. 

"Az egész kislemez, illetve a zenélés számukra arról szól, hogy feldolgozzák a mindennapos harcokat, kiéljék a frusztrációkat. Szövegeikben kifejeződik a düh és a tehetetlenségből fakadó gyűlölet a korrupt politikusok, a populista reklámcég vezetők, az őrült tömeggyilkosok (akik az előbbiek által befolyásolva egyre messzebb sodródnak a valóságtól), valamint az ember legnagyobb ellensége, a halandóság iránt."

Készült egy vizuál is a TAG (Funnyman) című számhoz.

A teljes EP itt hallgatható meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10015488904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum