RockStation

Márciusban Budapesten játszik Carlos Santana

2020. február 26. - sunthatneversets

santana2019.jpg

A tízszeres GRAMMY-díj, háromszoros latin GRAMMY-díj nyertes rock ikon, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, Carlos Santana még tavaly jelentette be Miraculous 2020 elnevezésű világkörüli turnéját, amely Európában indul tavasszal. A turnén eljátssza 50 éves karrierje leghíresebb dalait, beleértve a rajongói kedvenceket Woodstocktól a Supernatural albumon át, egészen a mai napig. Budapestre március 19-én látogat a zenészlegenda.

A turné a világhírű gitáros karrierjének két nagyon fontos mérföldkövére épít: a többszörös GRAMMY nyertes Supernatural album 20., valamint mesterműve, az Abraxas 50. évfordulója kapcsán mutatja be, hogy miért is tudott Santana a 60-as évek óta minden évtizedben legalább egy top10-es sikert felmutatni.

Bár Santana kiemeli a Supernatural és a Woodstock korszak sikereit a Miraculous 2020 turnén, de azt is bemutatja, miket hív „a holnap új dalainak és himnuszainak”. A banda (amelynek Santana felesége, Cindy Blackman Santana is a tagja dobosként) Rick Rubin bábáskodása mellett idén megjelent, Africa Speaks című albumáról is játszik majd dalokat. Az új anyagot az NPR „évtizedek óta a legjobb Santana lemeznek” nevezte, a The New York Times pedig „Santana 50 éves karrierjének legjobb albumaival egyenértékű”-ként rangsorolta.

A Miraculous 2020 turné budapesti koncertjére jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára lesznek elérhetők október 30-án 10 órától. Elővásárlási lehetősége a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz október 31-én déli 12 órától, a teljeskörű jegyértékesítés pedig november 4-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A turné állomásaira limitált számban VIP csomagok is elérhetők, további részletek ITT

A budapesti show kapcsán további infó:
www.livenation.hu
www.funcode.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4115492082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum