RockStation

Duplázik az August Burns Red a Dürerben

2020. március 02. - sunthatneversets

august-burns-red-2020-1000x515.jpg

A zenekar június 16-i koncertjére minden jegy elkelt és mivel a srácok imádják Budapestet és a helyi rajongókat, úgy döntöttek, hogy dupláznak: a ráadás június 15-én lesz és a Bury Tomorrow ezen az estén is kíséri őket a Dürer Kertben.

Hat hét alatt elkelt az összes jegy az August Burns Red bulijára, a banda ráadásul azóta bejelentette új lemeze érkezését is. A Guardians április 3-án jelenik meg, úgyhogy a budapesti koncerten már mind a zenekar, mind a közönség által bejáródhatnak az új számok. Ízelítőül pedig a minap a lemez második dalát, a Bones-t is kidobták.

Az August Burns Reddel tart a ráadás estén a brit Bury Tomorrow is, de további, meglepetés bandára is számíthatunk még. A Bury Tomorrow az Egyesült Királyság legkelendőbb keményzenei „exportcikke”, népszerűségük itthon is koncertről-koncertre nő. A srácok pedig apait-anyait beletesznek, hogy megmutassák, pulzáló zenéjükkel rászolgáltak a bizalomra. A csapat legutóbbi lemeze a Black Flame, melynek szövegeit azok a történetek inspiráltak, melyeket a rajongók osztottak meg velük. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6915499974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum