RockStation

Kegyetlen zúzda lett az Aborted új szerzeménye

2020. március 09. - theshattered

aborted-2020.jpgÚj dalt mutatott az Aborted, melyben mint mindig, most is megtépik az ember arcát. Az április 17-én kiadásra kerülő La Grande Mascarade EP első nyilvános dala, a Gloom And The Art Of Tribulation egy dalszöveges videót is kapott... Lesz itt gyalu gazdagon! A csapat rajongói egy pillanatra sem fognak csalódni!

"Jól van, jól van, jól van! Itt az ideje a seggekre verni! Itt van, ti szeretni való death falók és gore mániások, a ropogós új kislemezdal, a Gloom and the Art of Tribulation, egyenesen a soron következő EP-ről, a La Grande Mascarade-ról! Élvezzétek ezt a virágokról, szelelő seggekről és a benövő lábujjkörmöm emancipációjáról szóló kis versikét! Ahogy Joe Rogan mondta egyszer: hallgass Abortedot, DE MOST AZONNNNNAAAL! A dalszöveges videót az Aimed & Framed emberei készítették, a zajszennyéssel felérő aláfestő morajt Kohle követte el a Kolhekeller Studioban. Reméljük, tetszeni fog, srácok! Ne felejtsétek elmarni az előrendelői csomagok UTOLSÓ példányainak egyikét, amíg még lehet!"

legrandemascarade.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3715511134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum