RockStation

VII. Liz Feszt – a város legkeményebb bulija már hetedik alkalommal!

2020. március 11. - sunthatneversets

don_gatto.jpg

Március 14-én szombaton ismét Liz Feszt a Pécsi Est színpadán, ahol a buli házigazdája, a Don Gatto zenekar mellett öt remek csapat tekeri fel a torzítást az erősítőkön.

Itt lesz a Cadaveres, akik éppen valami rap/metál vegyületet kevernek egy titkos laboratórium mélyén. Jön a pécsi Dirty Dawn, akik ősszel lenyomtak egy német/cseh turnét, amelyről nemrég klip is készült.

Érkezik a bécsi Lowlife, akik 2018-ban két Mariahilferstrasse-i bevásárlás között még egy Fülöp-szigeteki turnét is be tudtak iktatni.

Visszatért Pécsre a Hatvan City Hard Core, akik tavaly már bebizonyították, hogy hiába 70 év a zenekar átlagéletkora, azért még oda tudják tenni magukat, ha kell.

Az estet a pécsi Dollar Street Gents nyitja. Szenzációs egy banda - hogy erről megbizonyosodjunk, hallgassuk csak meg T.H.C.R. című számukat a YouTube-on. Kapunyitás 19 órakor, kezdés harminc perccel később. További infók az eseményről ITT, ízelítők meg alább.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5715514738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum