RockStation

Ajándék válogatást tett közzé a Clutch

2020. március 31. - theshattered

clutch_2019.jpgEgy tízdalos, csakis digitális formában elérhető válogatást tett közzé a Clutch. A Weathermaker Vault Series képében egy rakat jóságot amúgy is már kipakolt csapat a Monsters, Machines, And Mythological Beasts nevű csomaggal tiszteli most meg a rajongóit. Nyilvánvalóan, illetve a címből adódóan az olyan Clutch-tételek lettek ide összeszedve, melyekben szörnyek, gépek és mitológiai bestiák adták az ötletet. Friss Clutchosoknak pont jó kiindulópont!

clutch-monsters-machines-mythological-beasts.jpg

10001110101
Ghoul Wrangler
What Would A Wookie Do?
Cyborg Bette
Minotaur
The Wolf Man Kindly Requests...
Droid
Behold The Colossus
Sleestak Lightning
Release the Kraken" (Jr Version)

Neil Fallon: "Sok Clutch-dal szól szörnyekről, gépekről és mitológiai bestiákról, vagy utal rájuk valamilyen formában. Ez azért van, mert a szüleim sosem engedték, hogy Heavy Metal magazint vigyek a házba. De valahogy csak megoldottam mindig. Még most is így tolom!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr115575658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum