RockStation

Felvételre kész a Megadeth friss anyaga!

2020. április 10. - theshattered

megadeth2020_mcabe_gregg.jpgEgyedül a karantén állja az útját annak, hogy stúdióba vonuljon a Megadeth és felrántsa a legújabb nagylemezének az anyagát. Az már a Soilworkből átigazolt Dirk Verbeuren játékát megörökítő korongról a csapat basszusgitárosa, David Ellefson árult el pár gondolatot.

"Dolgozunk rajta, meg van írva, felvételre kész! Igazából eredetileg március végén el is kezdtük volna a felvételeket. De aztán természetesen közbejött ez az egész. Le kellett mondanunk a mexikóvárosi Hell & Heaven Festet, ami azt hiszem, március 15-én lett volna. Aztán közvetlenül utána mentünk volna Nashvillebe, hogy felvegyük a dalokat, de mivel mindent leállítottak, nekünk is értelemszerűen az egészség lett a legfontosabb..."

"Véleményem szerint mindegyik Megadeth-album bizonyos keveréke az összes addigi lemezünknek. Mert nincs olyan, hogy nem hat rád a saját múltad. Úgy értem, itt van bennünk az igazi, nyers thrashes dolog a Killing Is My Business és a Peace Sells korszakából, de itt vannak a kifinomultabb részek is a Youthanasiaról és a Cryptic Writingsról. Minden itt van egyben! Szerintem a lemezen mindenből lesz egy kicsi, ami meglátásom szerint jó hír a Megadeth rajongóinak. Mert nem mindenki thrasher, a thrasherek meg nem akarnak csak balladákat hallani. (nevet) Szerintem amikor elkészül, bár erről még korai bármit is mondani, mert nem fejeztük be a felvételeket, szóval szerintem amikor befejezzük, az eddigi anyagok alapján azt mondhatom, mindenki elégedett lesz vele."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1415602046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum