RockStation

Tudj meg mindent (is) a Napalm Deathről!

És segíts egy igazi fanatikusnak!

2020. április 11. - theshattered

napalmdeath2019.jpgBiztos feltűnt már nektek, hogy Csiga kollégánk kicsit több, mint brutálisan nagy Napalm Death-fan. És mint olyan, igyekszik a lehető legtöbb infót behalászni a kedvenceiről. Van is mit (látnátok a ND hanghordozó-kollekcióját!), egyet nem lehet csak: ilyen-olyan okokból kihagyott élményeket! Ez Csigánál egyetlenegy okból jöhetett létre, hogy még igencsak pelyhesállú rockerkezdemény volt a korai koncertek idején. Ezeknek a buliknak az anyagát, illetve a kipipált esték felvételeit, relikviáit igyekszik emberünk egy kupacba szedni, segítsetek neki, ha tudtok!

Csiga egy szívhez szóló üzenettel kér mindenkit a segítségre:

Talán már sokan tudjátok, hogy #avilaglegjobbzenekaraanapalmdeath a kedvenc bandám. Sajnos életkorom miatt a 90-es években esélyem se volt ott lenni az akkori koncerteken, viszont róluk szóló anyagokat is csak összevissza találtam a neten. Így ez adta meg a kezdő lökést, hogy létrejöjjön ez az oldal, ahol egy helyen lesz az összes magyarországi Napalm Death koncertről minden infó. Korabeli fotók, újságcikkek, plakátok ilyesmik..... Eddig a 2012-es budapesti valamint a 2019-es dunaújvárosi koncertről olvashattok. Ha valakinek van olyan képe netán videója a régi koncertekről, amit megosztana, az dobjon egy üzenet, legyen olyan jó fej!

További infók, nyálcsorgatás itt:
https://napalmdeathhungary.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5215602978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum