RockStation

Progresszív rohanás - Friss dallal újít Bumblefoot

2020. április 14. - theshattered

0sonsofapollo2018_03_eredmeny.jpgEgy jó kis technikás nótával dobja fel a szürke hétköznapokat a korábban a Guns N' Rosesban is megfordult, jelenleg a Sons Of Apolloban pengető Ron Thal, ismertebb nevén Bumblefoot. A Planetary Lockdown című tétel természetesen a címében a mostani járványhelyzetre igyekszik reagálni, maga a dal pedig a bezárkózás előtti sietséget, kapkodást próbálja megragadni, amikor nekik is szó szerint el kellett rohanniuk az Öreg Kontinensről.

"2020 márciusának elején, amikor a Sons Of Apolloval turnéztunk Európában a COVID-19 koronavírus számok elkezdtek gyorsan emelkedni. Négy bulit tudtunk megcsinálni a húsz állomásosra tervezett Európa-turnéból, amikor le kellett fújni az egészet, a cuccaink felét raktárba raktuk és gyorsan hazasiettünk. Rohanni kellett a hazajutással, mivel az ajtó kezdett mögöttünk bezáródni. Európát lezárták. Napokkal később az egész világot. A dalt ez a sietség, rohanás inspirálta... Az önkéntes karanténban fejeztem be, a címe találóan Planetary Lockdown lett."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9115611616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum