RockStation

Megjelent az Ajna nagylemeze, a Rengeteg!

2020. április 20. - theshattered

dsc_0725.jpgEgyelőre ugyan még csak virtuális formában, de megjelent a kondorosi Ajna bemutatkozó nagylemeze, a Rengeteg. A hangulatos, pszichedelikus, progos elemekkel dolgozó instrumentális zenekar már két klipet is készített a finn Inverse Records által gondozott anyaghoz, mutatunk minden fontosabb infót. Merüljetek el a srácok világában, nagyon hangulatos zenét tolnak!

Az Ajna egy instrumentális, pszichedelikus, progresszív kísérleti zenét játszó trió Kondorosról. 2010-ben alakultunk, de a mag már 1999 környékén el lett vetve. A lemezen vannak is olyan dalok, amik ebből az időből származnak. Próbálunk saját ötletből saját zenéket készíteni, mert a zenei inspirációs repertoárunk nagyon széles és ezeket csak kis adagokban tudjuk a számainkba beépíteni. Instrumentális zenekar lévén próbálunk legfőképp valamilyen hangulatot, atmoszférát teremteni és ezeket nem szokványos zenei képletekbe csomagolva eljuttatni a hallgatóinkhoz.

A teljes nagylemezt pedig itt, a play gombra kattintás után hallgathatjátok meg. A Rengeteg minden nagyobb zenestreamelő platformon elérhető!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6915624694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum