RockStation

Kvartettben folytatja a Nervosa

2020. május 07. - theshattered

nervosa2020band_638.jpgMár meg is van a Nervosa új tagságának névsora! A pár hete a trióból dobbantott Fernanda Lira és Luana Dametto helyén három másik, természetesen máshonnan is ismert hölgy fog játszani Prika Amaral mellett, mondjuk is, hogy kik lettek a kiválasztottak!

Az eredetileg brazil csapat sorait mostantól a fenti képen is látható Diva Satanica (Bloodhunter), Mia Wallace (Abbath, Triumph Of Death) és Eleni Nota (Mask Of Prospero, Croque Madame) erősítik majd, a már nagyban készülő nagylemez anyagát is várhatóan ők fogják feljátszani.

Prika Amaral: "Hihetetlen élmény volt megismerni ennyi tehetséges nőt! Nem volt egyszerű csak egyet választani közülük és nemet mondani több igazán jó zenésznek. De nem csak a zenei kompetenciát kellett figyelembe vennem. Fontos volt az elérhetőség, az személyiség, a jó kommunikációs készség, stb... Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon magabiztos vagyok a döntésemben. Már rengeteg új dalom van feljátszva, ráadásul már elkezdtük a közös dalírást is. A terveink szerint szeretnénk még a karantén időszaka alatt online elérhetővé tenni valami új anyagot. Garantálom, hogy a Nervosa teljes erővel fog támadni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9615665574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum