RockStation

Bemutatta az első szólódalát az Ill Nino volt énekese

2020. május 09. - theshattered

christian-macado-696x466.jpgAhogy már korábban nálunk is olvashattátok, szeptember 25-én szólólemezzel fog jelentkezni az Ill Nino volt frontembere, Christian Machado. Az énekes az ígéretek szerint ki is adta az első kislemezdalt a Hollywood y Sycamore címen megjelenő korongról, ez a csendes, akusztikus, abszolút hangulatos Die Alone. Az albumon további saját szerzemények között az Ill Nino néhány slágerének átirata is hallható lesz, addig ezzel a dallal tudtok hangolódni.

cristianmachadohollywood.jpg

01. Say Hello Again
02. Die Alone
03. Better You Know
04. Blame It On Me
05. Bring You Home
06. Good Mother
07. Weeds
08. Pase Lo Que Pase
09. How Can I Live
10. Welcome To The Machine
11. Corazon En Un Cajon
12. Numb

"A Die Alone egy reménykeltő dal azoknak, akiknek elképzelhetetlen változásokkal kellett szembenézniük. Minden szomorú helyzetből ki lehet lábalni egy hatalmas személyiségváltozással, ahogy én magam is szoktam. Ha hagyjuk, hogy a fájdalom a múlté legyen, nem fogunk szenvedni sem. Drasztikusan megváltozni sokszor a legkeményebb rész, de ezért vagyunk itt - hogy szeressünk, hogy megbántsanak, hogy érezzünk, hogy feldolgozzunk és ami a legfontosabb, hogy fejlődjünk, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, mint a múltban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1215672032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum