RockStation

Pressure Point - Újabb dalt mutatott a The Ghost Inside!

2020. május 13. - theshattered

the-ghost-inside-2020-1024x683.jpgKiadta a június 5-én megjelenő, csakis a zenekarról elnevezett nagylemezének második előzetes dalát a The Ghost Inside. A 2015-ös, az egész stábjukra, így az ötösre is komoly csapást mért balesetük után újra talpra álló csapat az érzelmes videóval megtámogatott Aftermath után most a Pressure Point című dalt adta ki. Ehhez most csak egy egyszerűbb, de a villódzásokra érzékenyeknek talán kerülendő dalszöveges klip társult, viszont maga a dal elvisz mindent a hátán.

tgialbum.jpg

01. 1333
02. Still Alive
03. The Outcast
04. Pressure Point
05. Overexposure
06. Make Or Break
07. Unseen
08. One Choice
09. Phoenix Rise
10. Begin Again
11. Aftermath

Jim Riley: "Majdnem mindegyik The Ghost Inside-dal a sötétből a fénybe, vagy a kétségbeesésből a reménybe viszi el a hallgatót. Ezen a lemezen tudatosan hoztuk meg a döntést, hogy minden dal különböző, általunk tapasztalt érzelmeket tárjon fel és nem erőltettük, hogy mind pozitív fordulatot vegyen. Úgy érezzük, hogy a lemez egésze majd egy reményteli érzést fog adni, még ha az olyan dalok, mint a Pressure Point, magától nem erre engedne következtetni. Hagytuk a dühöt kitörni és belefolyni a valaha megírt legagresszívabb dalszövegeink néhányába. Megpróbáltuk kerülni a káromkodást, de néha olyan dühösek voltunk, hogy semmi más nem hozta a kellő hatást, mint egy nagy, hangos fuck."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7815686270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum