RockStation

Klipet készített a From The Grave-hez a Cro-Mags

2020. május 14. - theshattered

harley-flanagan-2019.jpgVideót adott ki a tavaly közzétett dalához, a From The Grave-hez a Cro-Mags. A Harley Flanagan-vezette HC csapat ezen dalában nem kisebb név vendégszerepel, mint Phil Campbell, aki a szólót biztosította. Utóbbi a filmecskében is tiszteletét teszi.

Harley Flanagan: "A videó alapötlete az volt, hogy feltámadok a sírból és küldetésre indulok... Mintha visszajöttem volna a halálból és én magam lennék a Nagy Kaszás. Szerintem mindenki, aki ismeri a zenekar és az életem történetét, érteni fogja az utalást. A klip a Woodlawn temetőben kezdődik Bronxban, ahol én, a családom és a sógoraim, sógornőim is el lesznek temetve. A nyitójelenetben a sír, ami előtt állok, az igazából az anyám sírja."

Phil Campbellről: "Phil a valaha élt egyik kedvenc gitárosom, még mindig nem hiszem el, hogy játszott az egyik dalomban. Megtisztelve érzem magam. Phil részeit a fia, Todd Campbell kamerázta a stúdiójukban, Walesben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5615690128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum