RockStation

A - Megérkezett a negyedik The Acacia Strain EP

2020. május 18. - theshattered

the-acacia-strain-2019.jpgD,E,C és most A - sorra adagolja az egybetűs, kétdalos, de annál töményebb EP-it a The Acacia Strain. A friss termés sem lóg ki a sorból, lesz itt fenekelés hegyekben, a rajongóknak kötelező falat! A kislemez, ahogy az elődjei is, beszerezhető fizikai formátumban is.

Vincent Bennett: "Chhinnamasta, ellentmondások istennője! Segíts nekünk átlátni ezen a bizonytalansági hullámon! Vezess el a jövőbe! Add meg nekünk az erőt és a tudást, ami a növekedéshez kell, hogy jobbá váljunk, vagy engedd meg, hogy átlépjünk az ürességbe!"

"Nincs vendégének? Semmi baj! Sokan már kitaláltátok, hogy mit betűzünk, de nincs értelme hogy a többieknek is lelőjük a poént. Élvezzétek az újabb két dalt, miközben mi továbbra is távol maradunk egymástól, de közben igyekszünk együtt is lenni. Néhány szöveg a stúdióban született meg, de olyan is van, ami már jó ideje várta a sorsát. Reméljük, élvezitek, amit most csinálunk. Még nincs vége!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615702932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum