RockStation

Klipet készített a legutóbbi dalához a Within Temptation

2020. május 27. - theshattered

wt2020.jpgMegfilmesítette a nemrégiben kiadott dalát, az Entertain Yout a Within Temptation. A holland csapat egy elég komoly képi világot hegesztett a nótához, érdemes végigsasolni, már csak a lendülete miatt is.

Sharon Den Adel: "Mindig van olyan társadalmi csoport, akik valamiért nem illeszkednek a képbe és valahogy az emberek mindig ki is hangsúlyozzák ezt a különbözőséget azzal, hogy kiközösítik, sarokba szorítják őket, elég csak a cinkelő videókra, az utcai harcokra, ehhez hasonlókra gondolni. Ezek az emberek nem kérték, hogy mások legyenek. Ők alapból mások. Az a szép a különbözőségben, hogy ezek az emberek megszínesítik a társadalmunkat, azt a társadalmat, ami viszont túlzottan is uniformizált. Ők nem azért vannak itt, hogy szórakoztassanak, hogy jól érezzük magunkat általuk. Ha erre nem jössz rá magadról, ideje szétnézni magadban és elgondolkodni, miért is bánsz így velük."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9215718380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum