RockStation

Akusztikorn - Újlemezes dalt gyúrt át csendessé a Korn

2020. május 30. - theshattered

korn_2019.jpgEmlékeztek még a Korn 2007-ben kiadott akusztikus albumára? Lehet, hogy nem kellene... De a jövőre Budapestre látogató nu metal csapat kedvét az akkori fiaskó sem vette el, hogy a karantén alatt előkapják a nagypapa gitárokat és tábortüzes verziót csináljanak a legutóbbi nagylemezük, a The Nothing egyik húzódalából, a Can You Hear Me-ből. Ennek az eredményét az alábbiakban találjátok meg.

Jonathan Davis: "Csak úgy összebeszéltünk a srácokkal és mivel mindenki az otthonában ragadt, fájlküldözgetéssel raktuk össze. Egy igazán lecsupaszított verzió készült a dalhoz. Imádom!

Ha jó dalról van szó, az bármilyen formában jól fog megszólalni. Ezt már korábban megtanultam... Emlékszem, Rick Rubin mondta egyszer, hogy akkor jó egy dal, ha akusztikus gitárral és énekkel is jól szól. Szóval úgy született, hogy csak összejöttünk, áthangszereltük, aztán egy teljesen más, de még mindig remek verziót kapott.

Szeretem ezt a dalt. Még annak idején 2014-ben, turné közben írtam. Akkor már megvolt a dallam. Felkeltem, rögzítettem a számítógépemre, aztán hónapokig nem is foglalkoztam vele, mielőtt újra visszatértem hozzá. Különleges dal ez számomra. A depresszióról szól... Örülök, hogy tetszik az embereknek. Remélem, ezt a verziót is szeretni fogják."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3115728850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum