RockStation

Hivatalosan is stúdiózik a Megadeth!

2020. június 09. - theshattered

megadeth2020_mcabe_gregg.jpgDavid Ellefson egy nemrégiben adott interjúban elárulta, hogy már gőzerővel rögzítik a Megadeth új nagylemezének anyagát. A már jó ideje, 2017 óta formálódó csomag az első lesz, amelyen Dirk Verbeuren adja a ritmust, az eddig összeszedett infók szerint több meglepetés is várható majd rajta, így gyors, darálós részek és lassú dalok is.

David Ellefson: "Több menetben készülnek a felvételek. Először a mankósávok jönnek, ami nálunk a basszust és dobokat jelenti. Aztán jönnek majd a ritmusgitárok, végül az énekek, a szólók és a díszítősávok, például extra gitárok, bármilyen dallamsáv, ilyesmik. A lényeg, hogy először legyen meg a dob és a basszus, én és Dirk ezen dolgoztunk a múlt héten.

Érezhetően folyamatban van a dolog. Egyelőre legyen elég ennyi a jó hírekből - a lemez hivatalosan is készül. 2017 vége, a legutóbbi Buenos Airesben, Argentínában adott koncertünk óta írjuk az anyagát. Akkor jött a gondolat, hogy kezdjünk neki a dalírásnak. Szóval folyamatban van - a hajó elindult, ami király dolog!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1515756252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum