RockStation

Már jó ideje dolgozik az új dalokon az Avenged Sevenfold

2020. június 10. - theshattered

avenged_sevenfold.jpgMár lassan négy éve annak, hogy egy furcsa, végül bukónak bizonyult húzással kiadta a legutóbbi nagylemezét, a The Stage-t az Avenged Sevenfold. Mivel ennyi idő nem telt el két általuk kiadott album között, így jogos a kérdés: hol a következő adag? A csapat basszusgitárosa, Johnny Christ mindenkit megnyugtatott, már jó ideje dolgoznak az anyagon, igaz, egyelőre még semmi konkrétat nem árult el.

Johnny Christ: "Már nagyon régen dolgozunk az új lemez anyagán. Nem tudom megmondani, hogy hogyan is állunk vele, vagy semmi ilyet. Nem azért, mert rejtélyes akarok lenni, vagy hasonlók. Annyi minden történik most a világban, hogy fellelkesíteni az embereket, majd az utolsó percben letörni őket egyszerűen felelőtlenség lenne, ezért nem adok ki semmilyen információt a folyamattal kapcsolatban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr415772096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum