RockStation

Lassan, de biztosan gyógyul Ozzy

2020. június 19. - theshattered

ozzy_2019.jpg

2019 nem Ozzy éve volt, mondjuk ha úgy nézzük, az idei sem az. Tavaly annyi egészségügy problémával küzdött a legenda, hogy az onnan való felépülés még most is tart, de a Sötétség Hercege mindenkit megnyugtat: jól van, gyógyul, hamarosan visszatér a színpadra!

"Most már minden jó. A tavalyi műtétemből lábadozok éppen. Sosem voltam ilyen sokáig itthon, mióta zenélek. Így volt lehetőségem meglátni a feleségem nézőpontját is, jobban, mint amikor folyton utazok. Bevallom, megvoltak a magunk pillanatai.

Jobban vagyok már. Lassú folyamat, viszont lassan, de biztosan gyógyulok."

Ozzy legutóbbi nagylemeze, az Ordinary Man tavaly év végén jelent meg, ezután nem sokkal az öreg bejelentette, hogy lehet, hogy hamarosan jön a folytatás is - ha már a fenti okokból otthon kellett maradnia (ekkor még a karantén hírben sem volt). Erről a dalcsokorról egyelőre még semmi hír.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2515902434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum