RockStation

Megérkezett a nyárra várható új Seether-lemez első fecskéje!

2020. június 24. - theshattered

seether_2020.jpg

Dangerous címen bemutatta az egyelőre még nem tudni, pontosan mikor, de valamikor a nyár folyamán, elvileg augusztusban megjelenő új nagylemezének első előzetes dalát a Seether. A 2017-es Poison The Parish utódja a Si Vis Pacem, Para Bellum (Ha békét akarsz, készülj a háborúra!) név alatt lesz elérhető, a tizenhárom dalos csomag előbb említett dala alább hallgatható.

Shaun Morgan: "Az új lemez készen van, jelen állás szerint várhatóan augusztusban fog megjelenni. A dalok java tíz hónap alatt lett megírva. Volt olyan negyven-negyvenöt számunk ehhez a lemezhez, a végén aztán huszonegyet vettünk fel, ami jóval több, mint valaha rögzítettünk bármelyik lemezünkhöz. És igen, ez lett végül leszabályozva egy tizenhárom számos anyaggá.

Ez messze az eddigi legkedvesebb albumom. A dalok az eddigi legerősebbjeink közé tartoznak, nagyon büszke vagyok rájuk. A producer Matt Hyde volt, a hangmérnök Corey Lowery (gitáros), a fiam volt a segédhangmérnök, szerintem nagyon gyilkos lett. Egy kis helyen, a Dark Horse stúdióban dolgoztunk, a huszonegy dalt olyan tizenhét nap alatt vettük fel, ami annak köszönhető, hogy egy ideje már megvoltak a demók; mindenki megtanulta a részeit, így amikor odamentünk, nem pazaroltunk egy percet sem. Hosszúra nyújtottuk a napokat, reggel tíz környékétől egészen este tíz magasságáig dolgoztunk. Most nem volt semmi sötétedéstől reggel hatig téma, mint ahogy a múltban sokszor.

Szerintem szeretni fogjátok az új lemezt, én szeretem. (nevet) Remélem, ez mindenkinél így lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6115912468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum