RockStation

Bika nóta, bika rajongók! - Klipet készített a Sick Of It All

2020. június 26. - theshattered

sickofitallbandaug2018promo_638.jpgNem most volt, hogy megjelent a Sick Of It All legutóbbi albuma, a Wake The Sleeping Dragon!, de némi csapatépítő jelleggel azért csak kiadtak még egy klipes dalt hozzá. A Bull's Anthem című számhoz összedobott videóban a rajongók mellett a Rise Against énekese, Tim McIlrath, valamint a Hot Water Music frontembere Chuck Ragan is megjelenik.

"Hatalmas érzés volt a rajongóinkat és a barátainkat a Bull's Anthem videójába belevonni. Jó móka volt átnézni a jelentkezőket, összerakni a videókat és belevinni egy kis, a mostani őrült időkben mindenki által vágyott nevetést az életünkbe. Szavakba önthetetlen, hogy világszerte mennyi embert össze tudunk hozni a zenénk által, hogy össze tudunk fogni egy jó, felelősségteljes üzenet érdekében.

Szeretnénk megköszönni Timnek a Rise Againstből, Chucknak a Hot Water Musicból és a többszáz résztvevőnek, hogy mindezt lehetővé tették és szeretnénk megköszönni neked is, hogy megnézed és megosztod ezt a klipet. Itt vagyunk mindenki ellen, eljött a forradalom ideje! Támogassátok, szeressétek a többieket és vigyázzatok egymásra!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3115943030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum