RockStation

Készül a The Cult következő albuma!

2020. július 01. - theshattered

the_cult_2015.jpgA "nagy otthonlét" miatt nem meglepő, hogy a zenekarok java valami új anyagon dolgozik. Nos, a The Cult legénysége is így tesz, legalábbis ha más nem, Billy Duffy biztosan. Erről, valamint a dalírási módszeréről a The Big Night In című online adásában árult el pár szót.

"Már bedobtam pár új riffet. A The Cultnál mi sajátos módon készítjük az albumainkat. Van egy producerünk, aki az Egyesült Királyságban él. Folyamatosan a rendelkezésünkre áll. És van pár témám, még ha nem is olyan sok.

Az ötletek vagy jönnek, vagy nem. Nem tudom erőltetni magam. Ismerek pár írót és zenészt, akiknek ütemezett munkarendje van. Órákig ülnek az írógép előtt egyenlő szintű eredménnyel. Nálam ez úgy meg, hogy játszok, ameddig érzem, a jelentkező energiát abba a születő kicsi riffbe áldozom. Tényleg csak ennyi az egész. Van az ötlet, ami majdnemhogy olyan, mint valami viszketés, meg kell vakarnom, utána kipattan és felveszem. Így megy ez már majdnem negyven éve, ebben a korban már valószínűleg nem fog változni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7915975852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum