RockStation

Max Trax - Dalbemutatósdi Cavalera-módra

2020. július 02. - theshattered

0soulflay2018_57_eredmeny.jpgMax Cavalera új projektbe fogott, bemutatja az általa írt dalokról a legfontosabb tudnivalókat. A mostanában elég sok kritikát kapott frontember az Eye For An Eye és a Wasting Away című trekkekkel kezdte a kalandozást, ezeket lentebb már mutatjuk is!

A sorozat többi része, ahogy ezek is, a Soulfly Facebook-csatornáján fognak debütálni minden kedden és szombaton.

Max Cavalera: "Ezennel bejelentem a Max Trax elindítását. A maga nyers módján végigrohanok az összes dalon, amit felvettem az életem folyamán. Minden témát. Elmesélem majd, hogyan születtek a riffek, honnan jöttek azoknak az ötletei, beszélek majd a dalszövegekről is. Elég nyers módon fogom darabokra szedni őket - semmi csúcstechnológia, semmi ilyen hülyeség. Mindet itt, itthon fogom csinálni, azzal a cuccal, amivel mindig is dolgozok; egy dobgéppel. Elmesélem majd, honnan jöttek a dalok ötletei, egészen a Funeral Ritestól, Morbid Visionstől, a Refuse Resisten, Propagandán át a kib@szott Roots Bloody Rootsig, Eye For An Eye-ig, Jump Da Fuck Upig. Mindegyik lenyűgöző, remek történet. Imádni fogjátok! Megígérem, hogy kib@szott mókás, menő és izgalmas lesz. Játszani is fogok mellé, ha meg szeretnétek tanulni a dalokat.

Minden kedden és szombaton jelentkezek majd, minden alkalommal másik dallal - megközelítőleg kettő óra körül nyugati parti idő szerint. Az első részben az Eye For An Eye lesz, az eredeti, eddig nem ismert dalszöveggel. Nagyon-nagyon jó móka lesz, nagyon menő! Már alig várom, hogy megoszthassam veletek! Figyeljetek, a Max Trax hamarosan támad! Mindannyian élvezni fogjuk! Lenyűgöző lesz! Szedjük szét a házat! Max Cavalera. Stay Metal!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5415977184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum